Kadıköy'de Gökhan'ın başına dolar yağdı!

Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş maçında, eski oyuncuları Gökhan Gönül'ü ıslıklarla ve sahaya fırlattıkları dolarlarla protesto etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beraberlikle biten Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde tüm gözler sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp, Beşiktaş’a giden Gökhan Gönül’ün üzerindeydi.

Karşılaşma öncesi her iki takım sahaya ısınmak için çıktığında Fenerbahçe taraftarı uzun süre Gökhan Gönül aleyhinde tezahürat yaptı.

Tribünde üzerinde milli oyuncunun yer aldığı dolar pankartı açıldı. Fenerbahçeli taraftarlar Gökhan Gönül’ün fotoğraflarının yer aldığı sahte dolarları sahaya attı.

GÖKHAN'A KARŞI ŞENER

Beşiktaş taraftarları ise  ilk olarak Gökhan Gönül’ü çağırarak, tezahüratta bulunurken de Fenerbahçe tribünleri ıslıklarla bu durumu protesto etti. Sarı lacivertliler aynı anda Şener Özbayraklı’yı çağırdı.

Isınma sırasında hiç bir sarı lacivertli futbolcu Gökhan Gönül’ün yanına gidip, konuşmazken, seremoni sırasında hepsi tek tek milli oyuncuyla tokalaştı.

Maç başladıktan sonra da Gökhan Gönül topu her ayağına aldığında tribünlerlerden ıslık sesleri yükseldi. Tecrübeli oyuncu taç atışı yapmak için kenara geldiğinde üzerine dolarlar atıldı. (Kaynak: Hürriyet)