Messi ve takım arkadaşlarından basına boykot

Kolombiya maçının ardından Arjantinli futbolcular, basını protesto etti. Messi, gazetecilerin kendilerine saygı göstermediğini öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Arjantin ve Kolombiya maçının ardından Arjantinli futbolcular, basını protesto etti. 25 futbolcunun katıldığı basın toplantısında kaptan Messi, basını protesto ettiklerini belirtti.

Fanatik gazetesinden Büke Narin'in haberine göre, Arjantin'in Kolombiya'yı 3-0 yendiği karşılaşmanın ardından, Arjantinli futbolcular hep birlikte kameraların karşısına geçti. Basın toplantısını boykot ettiğini açıklayan Lionel Messi, "Basına daha fazla açıklama yapmak istemiyoruz. Bir çok suçlamaya maruz kaldık ve buna karşı birşey söyleyemedik. Bu şekilde olması çok üzücü ama başka seçeneğimiz yok" dedi.

Basın mensuplarının kendilerine saygı göstermediğini öne süren Messi, "Basın mensuplarının birçoğu özel hayatlarımıza burnunu sokuyor. Bu açıklamayı bu yüzden burada yapma gerekliliği hissettik" şeklinde konuştu. Açıklamanın ardından Arjantinli oyuncular toplantıyı terk etti.