Fenerbahçe: 2 - Manchester United: 1

Fenerbahçe, Manchester United'ı yenerek grubunda liderliğe yükseldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi A Grubu maçında Fenerbahçe, Manchester United'ı 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Fenerbahçe bu sezon Kadıköy'de oynadığı Avrupa Ligi maçlarında yenilgi yüzü görmedi.

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe henüz ikinci dakikada 1-0 öne geçti. Moussa Sow'un röveşata vuruşunda top ağlarla buluştu. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

59'uncu dakika Fenerbahçe'nin kazandığı serbest vuruşta, topun başına Jeremain Lens geçti. Kaleyi karşıdan gören serbest vuruşta Lens farkı ikiye çıkardı.

Wayne Rooney'nin ceza dışından kaleye gönderdiği şutla Manchester United adına farkı bire indirdi. Maçın son dakikalarında Manchester United'ın beraberlik için yaptığı ataklar sonuç vermeyince Sarı Lacivertliler sahadan üç puanla ayrıldı.

Grubun diğer maçında ise Zorya Lugansk ve Feyenoord 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçlarla 7 puanlı Fenerbahçe haftayı lider tamamlarken, aynı puanda olan Feyenoord ise ikinci sırada yer aldı. A Grubu'nda 6 olan Manchester United üçüncü, 2 puanlı Zorya Lugansk son sırada bulunuyor. (HABER MERKEZİ)