Alex Ferguson: Liverpool gerçek bir şampiyonluk adayı

Eski menajer Alex Ferguson Liverpool'la ilgili açıklamalarda bulundu. Ferguson, Kloop'un Liverpool'a takım kimliği kazandırdığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Manchester United'ın efsanevi menajeri Alex Ferguson, Liverpool'u değerlendirdi. Ferguson, Liverpool'un Jürgen Kloop yönetiminde gerçek  bir şampiyonluk adayı haline geldiğini söyledi.

Ntvspor'un haberine göre Ferguson, Liverpool'un Kloop yönetiminde gerçek bir oyun karakteri kazandığını belirtti. Kloop sayesinde Liverpool taraftarının yeniden şampiyonluk hayalleri kurduğunu söyleyen Ferguson şu değerlendirmeleri yaptı:

"Liverpool, 20 yıl boyunca takım kimliği oluşturamadan sürekli menajer değiştirdi. Şu anda Liverpool'un bir takım kimliği oluşturabildiğini görebiliyorsunuz. Kloop'un kendisini kazanmaya ne kadar adadığı çok net olarak anlaşılıyor. Bence Liverpool gerçek bir şampiyonluk adayı. Bu durum beni endişelendiriyor. Çünkü bir United'lı olarak en son isteyeceğiniz şey, Liverpool'un sizi geçmesidir."

İskoç teknik adam Alex Ferguson, 1986 yılında Manchester United'da menajer olarak göreve başladı. Kırmızı Şeytanlar'la 13 Premier Lig şampiyonluğu kazanan Ferguson, 3 kez de Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. United'ı 27 yıl boyunca yöneten Ferguson, 2012-2013 sezonunun ardından kariyerini sonlandırdı.