Galatasaray maçı Dersimspor gönülleri kazandı

Aslan, Podolski'nin hat-trick yaptığı mücadelede Dersimspor'u farklı geçti. Karşılaşma öncesinde ve sonrasında taraftarlar rakip takımları tribüne çağırarak, dostluk görüntüsü verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Galatasaray evinde Dersimspor'u 5-1 mağlup etti. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede konuk ekip Dersimspor'un golünü 85. dakikada Koray Kurt atarken ev sahibi Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 24., 35. ve 60. dakikalarda Podolski, 40. dakikada Yasin Öztekin ile 90+2'de Hamit Altıntop kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalırken Dersimspor kupaya veda etti.

DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ

Takımların ısınmak için sahaya çıktığı bölümde önce konuk ekip Dersimspor taraftarları, sarı-kırmızılı ekibi tribüne çağırarak, alkışladı. Rakip taraftarın bu jestinden sonra ev sahibi Galatasaray taraftarları da Dersimspor takımını tribüne çağırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ayrıca "Hoşgeldiniz" diye tempo tuttu. UltrAslan taraftar grubu ise "Arenaya hoşgeldiniz Dersimspor." yazılı pankart açtı.

DERSİMLİLERDEN YOĞUN İLGİ

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımı Dersimspor'un taraftarı müsabakaya yoğun ilgi gösterdi. Galatasaray Kulübü, konuk takım taraftarları için ayrılan bilet sayısını yüksek tutarken, yaklaşık 5 bin Dersimspor taraftarı mücadeleyi takip etti. Sarı-kırmızılı kulüp, yoğun ilgiden dolayı Dersimspor taraftarlarını, konuk takım tribünü yerine Güney Üst Tribünü'ne yerleştirdi. Galatasaray taraftarı ise stadın büyük bölümünü boş bıraktı.

Dersimspor Teknik Direktörü: Formanızı vermeyin, başka yokDersimspor Teknik Direktörü: Formanızı vermeyin, başka yok