'Polis futbolcularımızı copladı'

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, dün oynanan maçta futbolcularının polisler tarafından darp edildiğini iddia etti. Futbolcuların kendilerine tekme attığını öne süren polisler ise, futbolculardan şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, futbolcularının soyunma odasına giderken polisler tarafından darp edildiğini öne sürdü. Ünal polisler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Öte yandan maçta görev yapan 4 polis memuru, Eskişehirsporlu bazı futbolcular ve teknik direktör Alpay Özalan'dan şikayetçi oldu.

TFF 1'inci Lig maçında Göztepe ve Eskişehirspor maçı 90+2'nci dakikada, Eskişehirspor'un sahadan çekilmesiyle tatil edildi. Göztepe taraftarları sahaya indiği için maçtan çekildiklerini söyleyen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, tünele giren futbolculara polisin coplarla müdahale ettiğini belirtti.

Ünal, "Takımımız oradan bir daha çıkamamıştır. Yaşanan olaylarla ilgili ben ve oyuncularım İzmir savcılığına giderek polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk. Biz oraya top oynamaya gitmiştik savaşa değil. Biz tünele güvenli olacağını düşündüğümüz için girmiştik."

POLİSLER DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Maçta görev yapan 4 polis sahaya giren bir Göztepe taraftarı, Eskişehir Teknik Direktörü ve bazı futbolcular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Polisler Eskişehirsporlu oyuncuların korumak için kalkanlarını kullanarak araya girdiklerini, bu sırada bazı futbolcuların kalkanlarına tekme atıp hakaret ettiğini, aynı şekilde Alpay Özalan'ın da kendilerine hakarette bulunduğunu iddia etti. Polisler futbolcuları copla darp ettiklerini iddiasını ise reddetti. (İZMİR/DHA)