Jose Mourinho: Fenerbahçe güçlü bir takım

Avrupa Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe maçın öncesinde Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, basın toplantısı düzenledi. Mourinho, Fenerbahçe maçının zorlu geçeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Ligi'nde, Fenerbahçe yarın Manchester United'la karşı karşıya gelecek. Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho bugün basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Ligi'nin kaliteli bir lig olduğunu söyleyen Mourinho, Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu ve zorlu bir maç oynanacağını belirtti.

Zor bir haftayı geride bıraktıklarını dile getiren Mourinho, "Son 5 maçtır yenilmiyoruz. 3 galibiyet, 2 beraberliğimiz var. İyi arkadaşlık var. Çok zor bir haftamızdı. Pazartesi, perşembe, tekrar pazar oynayacağız. Zorlukları biliyoruz. Farklı maçlarda farklı taktiklerimiz oluyor. Fenerbahçe pazar günü oynadı, biz pazartesi günü oynadık. Zor bir maç olacak, ayrıcalıklı zor bir hafta" dedi.

'ZLATAN'DAN MEMNUNUM'

Zlatan İbrahimovic performansı hakkında ne düşündüğü sorulan Mourinho, "Gayet memnunum, mutluyum onun performansından. Kendisini aynı kararlılıkta görmek çok güzel. Diğer arkadaşlarına müthiş yardımcı oluyor. Zlatan'dan çok iyi faydalanacaklarını düşünüyorum" cevabını verdi.

'FENERBAHÇE'NİN BAŞINDA TECRÜBELİ BİR HOCA VAR'

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu belirten Mourinho, "Fenerbahçe sezon sonunda olması gerektiği yerde olacaktır. Türkiye ligi kaliteli bir lig. İstanbul dışından takımlar da başarılı oluyor. Fenerbahçe'nin başında tecrübeli bir hoca var. Oyuncuları kaliteli. Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunu ve yarın zor bir maç oynayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bazen ufak tüyolar verdiğini hatırlatan Mourinho, maçtan önce kimin başlayacağı söylemek istemediğini kaydetti. Rooney'in fiziksel olarak hazır olduğunu ancak maça başlayıp başlamayacağına henüz karar vermediğini aktaran Mourinho, Luke Shaw'ın ise oynayacağını sözlerine ekledi.

'DOKUNULMAZ OLAN FUTBOLCUMUZ YOK'

Son olarak bir gazetecinin "Siz Chelsea'deyken bazı futbolcuların dokunulmaz olduğunu söylemiştiniz. Şimdi de böyle bir şey söz konusu mu?" sorusunu Portekizli teknik adam, "Bu 11 yıl önceydi. Şu anda farklı bir ligdeyiz. O zaman Chelsea çok güçlüydü. Şu anda dokunulmaz olan futbolcumuz yok" şeklinde cevapladı. (MANCHESTER/DHA)