Fenerbahçe Euroleague’e galibiyetle başladı

Fenerbahçe, Euroleague'de oynadığı ilk maçtan galip ayrıldı. Maçın en skorer ismi ise 18 sayı atan Bogdan Bogdanovic oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR – Fenerbahçe Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague 2016-2017 sezonu ilk maçında Almanya’da temsilcisi Brose Bamberg’i konuk etti. Sarı-lacivertliler maçı 67-66 kazandı. Ülker Sports Arena’da oynanan karşılaşmayı; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de izledi.

Maçın ilk periyodunda etkili olan taraf Brose Bamberg’di. İlk çeyrekte Fenerbahçe bir ara 11-11 beraberliği yakalasa da, ilk çeyreği 18-22 geride tamamladı.

Fenerbahçe, ikinci periyoda Udoh’un serbest atıştan bulduğu sayılarla başladı. İlk çeyreğe göre savunmada daha etkili olan Fenerbahçe, soyunma odasına 36-33 önde gitti.

Fenerbahçe, ikinci yarının başında Bogdanovic ve Antic’in sayılarıyla skoru 41-33’e getirdi. Fakat Brose Bamberg’in 4 sayılık serisine engel olmadı. Bir ara tek sayıyıla geriye düşen Sarı-lacivertliler üçüncü periyodu 53-51 üstünlükle tamamladı.

Dördüncü ve son periyotta farkı Fenerbahçe farkı 7’ye çıkarsa da, Brose Bamberg bitime 1 dakika 22 saniye kala 65-66 öne geçti. Antic’in 2 serbest atışıyla 67-66 öne geçen Fenerbahçe maçı da bu skorla tamamladı.

Maçın en skorer oyuncusu ise 18 kaydeden Fenerbahçeli oyuncu Bogdanovic oldu. (HABER MERKEZİ)