Türkiye Milli Takımı İzlanda'ya gitti

Türkiye Milli Takımı, Dünya Kupası Eleme maçı için İzlanda'ya gitti. Türkiye Milli Takım ekibine TFF Başkanı Yıldırım Demirören de eşlik etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda yer alan Türkiye, elemelerdeki üçüncü maçı için İzlanda'ya gitti. Türkiye ve İzlanda milli takımları 9 Ekim Pazar günü, saat 21.45'te sahaya çıkacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda dün akşam Ukrayna ile 2-2 berabere kalan Türkiye A Milli Takımı, saat 16.00'da Konya Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İzlanda'ya gitti.

Bu sabah muayene olan Hakan Balta'nın kadrosundan çıkarılmasına karar verildi. Türkiye A Milli Takım ekibine TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler de eşlik etti.

"BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR HAMLE OLUR" 

Takımın İzlanda'ya hareketinden önce açıklama yapan Fatih Terim şunları söyledi:

"Dünkü yorgunluktan sonra inşallah isteğimiz gibi hafta sonu İzlanda’dan döneriz. Ondan sonra rakiplerimiz kendi arasında oynarken biz tabi ciddi ama Hırvatistan, İzlanda ve Ukrayna’ya göre zorluk derecesi daha az olan 2-3 maç oynayacağız. Bu arada onlar da kendi arasında oynayacaklar. Bizim için çok önemli bir hamle olur bu. İnşallah hayırlısı ile oynayıp döneriz" dedi.

ANTRENMAN ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI

Türkiye Milli Takımı, 8 Ekim Cumartesi günü Türkiye saatiyle 21.30'da maçın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı'nda son antrenmanını yapacak. Fatih Terim, antrenmandan önce bir futbolcusuyla birlikte saat 21.00'de basın toplantısı düzenleyecek. (DHA)