'Gerilim dolu bir maç olacak'

Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ve Ukrayna yarın sahaya çıkacak. Ukrayna'yı çalıştıran Andriy Shevchenko, basın toplantısı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu maçında, yarın Türkiye ve Ukrayna karşı karşıya gelecek. Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, maçın oynanacağı Konya'da Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Shevchenko yarınki maç için, "Gerilim dolu maç olacağını söyleyebilirim. Türkiye, Ukrayna maçları, basit tempoda geçmeyen ve her zaman hızlı temposuyla ön plana çıkmıştır'' dedi.

Gazetecilerin Fatih Terim'in kendisiyle ilgili sözleri aktarılan Shevchenko, Terim'e çok saygı duyduğunu söyledi. Milan'da, Terim'le birlikte çalıştıklarını hatırlatan Shevchenko, "Son 15-20 yıl içinde kendisiyle dostluk ve arkadaşlık içindeydik. Antrenörlük yolunda baş koydum. Bu yolda iyi bir antrenör olmak sadece bana bağlı değil, ekibimle de bağlı" şeklinde konuştu.

Türkiye karşısında galibiyet hedeflediklerini kaydeden Shevchenko, şu görüşlere yer verdi: "1 puan alırsak buna da hayır demeyiz. Grubumuz zor bir grup. Her rakip, her zaman sahaya galibiyet için çıkacaktır. Alınan puanlar her zaman değerlidir. Biz de yarınki maça galibiyete çıkacağız. 1 galibiyet, 2 beraberlikten çok daha iyidir." (DHA)