Galatasaray'dan gövde gösterisi

120 gün sonra evinde taraftarı önüne çıkan Galatasaray dört haftada üçüncü galibiyetini elde etti. Eren Derdiyok'un rövaşata golü futbol programlarına jenerik olabilecek nitelikteydi. Derdiyok böylece dört maçta dört gol kaydetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Sarı-Kırmızılıları Karadeniz ekibi karşısında galibiyete taşıyan golleri 6. ve 89. dakikalarda Eren Derdiyok kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 10'a yükseltirken konuk ekip Çaylur Rizespor 4 puanda kaldı. Öte yandan Selçuk İnan, 90+3'te penaltı vuruşundan yararlanamadı. Selçuk, Galatasaray formasıyla daha önce 12 penaltı kullanmış ve tamamını gole çevirmişti.

SNEIJDER HEM 'DALYA' DEDİ, HEM İKİ ASİST YAPTI

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için özel bir anlam taşıyordu. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı formayla Süper Lig'de 100. karşılaşmasına çıktı. 99 maçta 30 gol ve 16 asistlik performans sergileyen Sneijder, 100. maçında da iki golün asistini birden yapan isim oldu ve asist sayısını toplamda 18'e çıkarmış oldu.

TARAFTARDAN RIEKERINK'E SÜRPRİZ

Galatasaray taraftarı, takımları ile bu sezon ilk kez buluştukları Çaykur Rizespor maçında Jan Olde Riekerink'e sürpriz yaptı. Sarı-kırmızılılar, sosyal medyada taraftarlar arasında bir slogan haline gelen 'Riekerin bey diyeceksiniz' sözünü pankart yaptı. Öte yandan Riekerink için kale arkasında da 'Sana inanıyoruz ve güveniyoruz hocam' pankartı da açıldı.

TRİBÜNLER DOLDU

Sarı-kırmızılı kulüp bu sezon 17 bini aşkın kombine kart satışı yaparken, Çaykur Rizespor maçı için satılan bilet sayısı da 20 bine yaklaştı. Galatasaraylı taraftarların, yeni transferlerle güçlenen ve ligin ilk üç haftasında 7 puan toplayan takımlarını desteklemek için stadı büyük oranda doldurdu. (HABER MERKEZİ)