Metin Oktay mezarı başında anıldı

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Metin Oktay'ın bugün 25'inci ölüm yıl dönümü. Oktay için bir anma töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye futbolu ve Galatasaray'ın efsane ismi Metin Oktay, ölümünün 25'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenine Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu ve Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink katıldı.

Tüm branşlardan altyapı sporcularının katıldığı törende, Metin Oktay'ın yeğeni Mualla Erşan ile üvey oğlu Rıfat Halil Pala da yer aldı.

Metin Oktay'ın rakip takım taraftarları tarafından da sevildiğini söyleyen Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, "Takım arkadaşlığımın yanı sıra ölümünün 25. yılında konuşmak zor. O bana göre çok büyük bir insandı. Maçlardaki ağırbaşlılığının yanı sıra Galatasaray'ı hiç üzmedi" dedi.

Metin Oktay'ın üvey oğlu Rıfat Halil Pala, "Futbolu bırakalı 47, ölümünün üstünden 25 sene geçti. Sevgi her geçen gün gitgide büyüyor" şeklinde konuştu. Oktay'ın yeğeni Mualla Erşan ise, "Şahsım ve ailem adına kulübe ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Sevgi, saygı görmesi onur verici" ifadelerini kullandı. (DHA)