'Uçağımız düşsün' duası!

Tanju Çolak, içinde kendisinin yanı sıra Fatih Terim'le Haluk Ulusoy'un da bulunduğu uçağın düşmesi için dua ettiğini söyledi. Çolak bu duayı Türk futbolu için yaptığın belirti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Milli futbolcu Tanju Çolak Antalya'ya Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim ve eski futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'la birlikte bindikleri uçağın düşmesi için dua ettiğini söyledi.

24 TV'de yayınlanan Anlık Skor programında konuşan Çolak, futbol camiasında kendisine karşı tavır alındığını ve dışlandığını iddia etti.

Antalya’daki kursa gitmek için uçak bileti aldığını ve uçakta bütün milli takım teknik direktör kadrosu ve Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’un bulunduğunu belirten Tanju Çolak sonrasını şöyle analattı:

"Bir baktım uçağa Metin Tekin ve Oğuz Çetin geldi. Arkasından Müfüt Hoca geldi. Sonrasında Fatih Terim geldi kafa sallayarak bir selam verdi. Uçağın kalkmasına beş dakika kala Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy geldi. Ne oluyor dedim? Allah canımı alsın uçak ininceye kadar düşsün diye dua ettim. Uçak düşsün diye dua etmediysem Allah benim canımı alsın. İçeri girip bu kadar tavır koyacak kadar ne yaptım. Uçak ne yazık ki düşmedi. Hayatta ilk kez ölmek istedim. Uçak düşsün de Türk futbolu kurtulsun diye dua ettim. Uçaktan indim, bekliyoruz. Bir araç geldi dördü bindi, beni davet etmediler. O araba geldi onları aldı gitti. A2 hocası olarak ben dışarıdan kaldım Ben hırsımdan ağladım."