Şenol Güneş: Necip kaydı, sarı kart!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 2-2 beraberlikle biten maçın ardından yaptığı değerlendirmede Necip'in pozisyonlarını da gündeme getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Konyaspor-Beşiktaş maçına Necip'in karıştığı üç pozisyon damga vurdu. Maçın ilk yarısında rakibe müdahalesi nedeniyle sarı kart gören futbolcu, 45+3'üncü dakikada kendi kalesi önünde yine rakibe elle yaptığı bir müdahale yaptı. Bu hareket Konyaspor'da ikinci sarı kart beklentisi yarattı ancak hakem Cüneyt Çakır burada kartına başvurmadı. Ancak Necip ikinci sarıyı yine de gördü ve maçın bitimine 8 dakika kala rakibin ayağına vurduğu gerekçesiyle oyundan atıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş 2-2 beraberlikle biten maçın ardından yaptığı değerlendirmede Necip'in pozisyonlarını da gündeme getirdi. Güneş oyun için şunları söyledi, "Bütün oyuncular disiplin içerisinde kazanmak için oynadı. Fizik olarak sorun yoktu. Son 10 dakikada rakip kazanmak için pozisyonlar buldu. Bir o bölümde gol ararken kalemizde pozisyonlar verdik. İki golde de hatalar yaptık. İkincide ortada pozisyon yokken kornere attık topu geldi gol oldu. Bunları çalışmamız gerekiyor. Rakibin oyun anlayışı bizim oyunumuzu bozmak. Sert ve agresif oynayıp uzun toplarla ileriye gitmek. Oyunu yöneten ve kazanmaya çalışan taraf bizdik. Kontrol bizdeydi ama daha fazla pozisyon üretmek için daha akıcı oynamak lazım. Dolayısıyla iki puan kaybettik. Üzgünüz. Son bölüme bakılınca kaybettik de diyebilirdik ama yine de iki puan kaybettik. Olmayacak şekilde iki gol yedik. Son bölüm kontrolü kaybettiğimiz için eksik bizim için."

'ZATEN EN İYİ HAKEM...'

Necip'in ikinci sarı karttan atıldığı pozisyon için, "Necip'in ayağı kaydı çarptı sarı kart" diyen Güneş, "Ali Çamdalı 3 defa atılmalıydı. Quaresma'ya kaydı bastı. Türkiye'de baskı etki yapıyor. Hakemin kim olduğu önemli değil. Zaten en iyi hakem." Güneş Necip'in kart görmediği ve kaleci Tolga ile Konyasporlular arasında gerilime neden olan pozisyon için de, "Ali Turan'ın santradan koşup gelmesi Tolga'nın onu sakinleştirmesi lazımdı. Necip'e o pozisyonda sarı çıkabilirdi. Faul verilebilirdi ancak sarı kart fazla olurdu bence."