Avni Aker’e veda organizasyonu iptal

Trabzonspor bu sezon veda edeceği Hüseyin Avni Aker Stadyumu için organizasyon düzenlemişti. Bir kısmı terör saldırıları nedeni ile iptal edilen programın tamamen kaldırıldığı duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Kulübü, Hüseyin Avni Aker Stadı’na veda organizasyonunu Türkiye’nin içerisinde bulunduğu mevcut durum nedeniyle iptal ettiğini açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Değerli taraftarlarımız. Daha önce Gaziantep'teki saldırı nedeniyle konser bölümünü kaldırdığımız Avni Aker Stadyumu’na veda organizasyonumuz, ülkemizin sabah saatlerinden itibaren başlayan ve halen devam eden mevcut durumundan dolayı iptal edilmiştir. İlerleyen bir tarihte yeniden gerçekleştirmeyi planladığımız bu organizasyon için bilet alan taraftarlarımız ister paralarını iade alabilirler, isterse yeni sezon formalarında hediye çeki olarak kullanabilirler. Bilet iadesiyle ilgili detaylar kısa süre içerisinde duyurulacaktır. Yaşanan bu durumu camiamızın hassasiyetle karşılamasını umut eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verildi.

VEDA PROGRAMI

Bugün yapılması planlanan organizasyon kapsamında ilk şampiyonluk kupasının temsili canlandırılması yapılacak, Hüseyin Avni Aker'i ve tarihini anlatan görsel şovlar ile videolar dev ekranlardan yayınlanacaktı. Program kapsamında efsane futbolcularla birlikte A takım oyuncuları da bir gösteri maçı yapacaktı.

DENİZ ÜZERİNE DOLGU YÖNTEMİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ arasındaki işbirliği protokolleri kapsamında yapımına başlanan 21 stadyum arasında yer alan 41 bin 61 seyirci kapasiteli Akyazı Stadı'nın koltuk montajına başlandı. Bordo-mavi renklerden oluşan koltukların montajı sonrası zemin çalışmalarına geçilecek. Dünyada deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilmiş ender stadyumlardan olacak modern tesis, 7. haftada Akhisar maçıyla birlikte Trabzonspor'un karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak. (DHA)