Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne 4. torbadan katılacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamalarına doğrudan gidecek olan Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu. Beşiktaş, kura çekimlerine kaçıncı torbadan katılacağı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamalarına doğrudan katılacak olan Beşiktaş'ın kura çekimlerine kaçıncı torbadan katılacağı belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak olan 22 takım belli oldu. Kalan 10 takım ise bu gün ve yarın oynanacak play-off turu rövanş maçlarının ardından kesinleşecek.

Play-off etabının tamamlanmasının ardından da ilk torba (Şampiyonlar torbası) hariç kalan torbalar, takımların UEFA puanlarına göre belli olacak.

Hürriyet'in haberine göre, 34.920 UEFA puanına sahip olan Beşiktaş , play-off turu sonrası grup etabına kalan takımların kim olduğu fark etmeksizin Devler Ligi'ne 4. torbadan katılacak. Play-off turunda Beşiktaş'tan az puana sahip tüm takımlar tur atlasa bile bu durum siyah-beyazlıların 3. torbada yer almasına yetmeyecek.

4. torbadan kuraya katılacak olan Beşiktaş'ın 1. torba takımlarının kesinleşmesiyle ilk muhtemel rakipleri belli oldu. Beşiktaş, Şampiyonlar Torbası olarak ifade edilen 1. Torba takımlarının bir tanesiyle eşleşecek.

1'inci torbada yer alan takımlar şöyle:

Real Madrid

Barcelona

Leicester City

Bayern Münih

Juventus

Benfica

Paris Saint-Germain

CSKA Moskova