Van Persie'den Alex'e: Teşekkürler abim!

Robin van Persie, 10 numaralı formayı terletecek. Alex de Souza ile Robin van Persie yazışması, binlerce etkileşim aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, yeni sezonda 10 numaralı formayı terletecek. Sarı-Lacivertlilerin efsane yıldızı Alex de Souza, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparken, Hollandalı yıldızın Alex'e verdiği cevap binlerce etkileşim aldı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı efsane oyuncusu Alex de Souza, Robin van Persie'nin gelecek sezon 10 numaralı formayı giyeceğini açıklamasının ardından Hollandalı oyuncuya başarı mesajı yayınladı. Alex, sosyal medya hesabından 'Van Persie, umarım bu formayla birçok gol atıp taraftarı çok mutlu edersin. Bunu çok isterim. Yeni numara ile bol şanslar'' ifadelerini kullanırken, Van Persie'den Alex'e cevap gecikmedi. 33 yaşındaki futbolcu, Alex'in mesajının altına ''Teşekkürler abim'' yazdı. Bu cevap kısa süre içerisinde binlerce Fenerbahçe taraftarından etkileşim aldı.

Öte yandan Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı giyecek van Persie, taraftara da bir mesaj yolladı: Forma numaramı 10 numara olarak değiştirmeye karar verdim. Yeni sezon, yeni şanslar, yeni bir başlangıç!! Fenerbahçe tarihinde 10 numara çok özel bir numara. Birçok büyük oyuncunun giydiği 10 numaralı formayı giyecek olmak büyük bir onur. 11 numaralı formamı satın alarak bana destek veren herkese söylemek istiyorum: lütfen endişelenmeyin, sizin desteğinizi hala hissediyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Haydi hep birlikte harika bir sezon geçirelim. (Kaynak: Fanatik)

vanpersie