Şenol Güneş: Daha iyi olmalıyız

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, forvette ve stoperde eksiklikleri olduğunu söyledi. Güneş, Süper Kupa maçı için Galatasaray'ı yorumunda da bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Oyun olarak olumlu işlerimiz var ama şampiyon takım olarak daha iyi olmalıyız" dedi.

Olympiakos'u 1-0 mağlup ettikleri hazırlık maçının ardından açıklamada bulunan teknik direktör Şenol Güneş, “Oyun olarak olumlu işlerimiz var ama şampiyon takım olarak daha iyi olmak zorundayız. Şu anda kadromuzun sayısal bir düşüklüğü var. En az 25 kaliteli oyuncu olması gerekiyor. Önümüzde bir Süper Kupa maçı var. İyi bir Galatasaray, iyi bir kadro yapılanması var. Zor bir maç olacak" diye konuştu.

'SOSA DOĞRU YOLDA DEĞİL'

Transfer konusuna da değinen Güneş, şunları söyledi: "Forvette eksiğimiz var. Orta sahamızda oyuncuların sorunlarına bağlı olarak oyuncu düşünebiliriz. Stoperde eksiklerimiz var. Elimizdeki her oyuncu iyi oyuncu, ancak Şampiyonlar Ligi'nde ihtiyacımız olan oyuncular var."

Teknik direktör Şenol Güneş, Jose Sosa ile ilgili de şöyle konuştu: "Sosa'nın doğru bir yol izlediğini düşünmüyorum. Profesyonel oyuncular transfer konuşabilir, ama idmanı bırakmaz, devam eder.”

(DHA)