Monaco cephesi: Fenerbahçe'den korkmuyoruz

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, yarın deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'yi öve öve bitiremedi. Raggi ise "Maçtan korkmuyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda yarın deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe'nin çok tecrübeli bir takım olduğunu ve yeni sistemine göre iyi transferler yaptığını söyledi.

'İYİ TRANSFER YAPTILAR'

Monaco teknik direktörü, karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadı'nda, futbolcu Andrea Raggi ile basın toplantısı düzenledi. Portekizli teknik adam, dengeli bir maç olacağını belirterek, şunları söyledi: "Fenerbahçe çok tecrübeli bir takım. Üst düzey savunma oyuncuları transfer etti. Türk oyuncuları da çok tecrübeli. Bunu sadece rakibimiz olduğu için değil, takımın başında bir Portekizli olduğu için de yaptım. Yeni sistem (3-5-2) kararı aldıklarında buna göre oyuncular transfer ettiler, Van der Wiel gibi. Çok hücumcu bir sağ bölge oyuncusu. Skrtel'i aldılar. Sağlam oyuncular transfer ettiler."

'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

Monaco'nun İtalyan savunma oyuncusu Raggi ise maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, Hollandalı forvet Robin van Persie'nin yokluğuna rağmen Fenerbahçe'nin çok iyi kadroya sahip olduğunu vurguladı. Raggi, "Fenerbahçe'nin iyi takım olduğunu biliyoruz. İyi hazırlandık, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe'den korkmuyoruz" dedi. (Kaynak: Star)