Gomez düğün dernek gitti

Beşiktaş'ta oynamayacağını açıklayan Mario Gomez’in yeni takımı belli oldu. Alman yıldız Borussia Dortmund ile anlaşma sağladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen ve ligde gol kralı olan Mario Gomez, bu sezon Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’da forma giyecek.

Hürriyet'in haberine göre dün akşam saatlerinde Alman yıldızın menajeri ile birlikte Dortmund Kulübü masaya oturarak anlaşma imzaladı. Gomez Beşiktaşlı arkadaşlarını da arayarak artık futbol yaşamını Almanya'da sürdüreceğini söyledi.

Gomez Beşiktaş'a veda eder etmez 4 yıldır birlikte olduğu Carina Wanzung ile Münih'te evlendi. Nikah törenine sadece çiftin aileleri ve yakın arkadaşlarından oluşan 40 kişilik bir topluluk katıldı.

Mario Gomez nikahta İtalya'da dikilen bir smokin giydi. Carina'nın beyaz uzun elbisesi ve gümüş kemeri Berlin'in ünlü modaevlerinden Kaviar Gauche imzasını taşıyordu.

Gomez'in şahitliğini büyüdüğü kent olan Unlingen'den Robert adlı bir çocukluk arkadaşı yaptı. Çift 20 dakika süren nikahtan sonra konukları da alarak eski model bir otobüs ile evlerine gitti.