Adana Demirspor, Vederson'u transfer etti

Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Adana Demirspor, Gökçek Vederson'la 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adana Demirspor, sol bek mevkisine Gökçek Vederson'u transfer etti. Brezilya asıllı Türkiye vatandaşı olan 35 yaşındaki Vederson, geçen yıl Süper Lig'den düşen Mersin İdmanyurdu'nda oynuyordu.

Akşam gazetesinden Soner Kan'ın haberine göre, yeni sezon için 7 futbolcu transfer eden Adana Demirspor, deneyimli sol bek Gökçek Vederson'la anlaşma imzaladı. Süper Lig tecrübesi olan futbolculara yönelen Adana Demirspor, Beşiktaş’tan Ümit Karaal, Çaykur Rizespor’dan Oğuzhan Berber ve Antalyaspor’dan Ozan İpek’i tranfer etti.

Adana Demirspor'la 1 yıllık sözleşme imzalayan Vederson, "Doğum günümde yeni bir takım ve yepyeni bir heyecana imza atıyorum. Bu takımı Süper Lig’e taşıyabilmek için terimin son damlasına kadar savaşıp, elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağım" dedi.

Önemli bir transfer yaptıklarını söyleyen Adana Demirspor Başkanı Sedat Özlü, Vederson'a güvendiklerini belirtti. Transfer çalışmalarının henüz bitmediğini aktaran Özlü, yeni futbolcular transfer edeceklerini ifade etti.