İsmail Köybaşı, Fenerbahçe'ye transfer oldu

Fenerbahçe'nin yeni transferi İsmail Köybaşı, düzenlenen imza töreninde Sarı Lacivertli camiadan özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fenerbahçe'nin yeni transferi İsmail Köybaşı, Beşiktaş'ta oynarken Sarı Lacivertlilere yönelik küfürlü tezahüratı için özür diledi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlene imza töreni ile İsmail Köybaşı resmen Fenerbahçe'nin oyuncusu oldu. Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun da katıldığı imza töreninde Köybaşı, Fenerbahçe camiasından özür diledi.

İsmail Köybaşı, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde yapılan şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahüratta bulunmuştu. Fenerbahçelilerin bu görüntülerden rahatsız olduğu hatırlatılan Köybaşı, "Benim içimde hiçbir zaman kötülük olmaz. O an için şampiyonluk kutlamalarının içindeydim. İstemeden içinde bulunduğum bir tezahürat gelişti. Bu durumdan rahatsız oldum. Böyle durumlara düşmemek gerekiyor. Biz profesyonel futbolcuların bu tür durumlardan kaçınması gerekir. Fenerbahçe camiasından özür diliyorum. Bu forma için elimden geleni yapacağım , lütfen taraftarlar beni güzelliklerle ansınlar" dedi.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Elinden geleni yapacağını söyleyen Köybaşı, kendisi için paranın önemli olmadığını iddia etti. Köybaşı parasal gerekçelerle değil, futbolu düşünerek Fenerbahçe'ye transfer olduğunu savundu.

Sahada oynanacak sistemin kendisi için fark etmeyeceğini ifade eden Köybaşı, "Hocamızın kararı, bizden ne istenirse onu sahada uygulamaya çalışacağız. Sistem ne olursa olsun sahada mücadele eden bir İsmail sözü veriyorum" şeklinde konuştu. (DHA)