Sakatlanan Ronaldo gözyaşalarını tutamadı

EURO 2016 final maçında sakatlanan Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo, oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası final maçında ev sahibi Fransa'yı 1-0 yenen Portekiz kupanın sahibi oldu. Normal süresi golsüz berabere biten maçın 109. dakikasında Eder'in cezasından yaptığı vuruş ağlarla buluştu.

RONALDO GÖZYAŞLARIYLA OYUNDAN ÇIKTI

Maçın 8. dakikasında Fransız Dimitri Payet'in müdahalesiyle yerde kalan Cristiano Ronaldo, dizinden sakatlandı. Sakatlanan Ronaldo, gözyaşlarını tutamadı.

Portekizli doktorlar tarafından tedavi edilen Ronaldo, dizine yapılan bandajın ardından sahaya geri göndü. Fakat dizindeki problem devam eden Ronaldo, 25. dakikada gözyaşları içinde oyundan çıktı. Ağrı nedeniyle kendini yere bırakan Ronaldo, sağlık görevlileri tarafından sedyeyle saha kenarına alındı. İki takım taraftarlarının alkışlarıyla çıkan Ronaldo'nun yerine, Beşiktaşlı Quaresma oyuna dahil oldu.

'Ronaldo'nun Burnu' adlı bir hesap

KELEBEKTEN TESELLİ

Ronaldo'nun gözyaşları ile yerde kaldığı sırada ise bir kelebek, yıldız futbolcunun yüzüne kondu. Bu anlar sosyal medya en çok paylaşılan ve konuşulan görüntülerden oldu. Kullanıcılar, "kelebekten Ronaldo'ya teselli" şeklinde paylaşımlarda bulundular. Sosyal medya sitelerinde ise bu sahneyle ilgili birçok hesap açıldı.

Oyunda çıkan Ronaldo tedavisinin ardından, yedek kulübesinde yerini aldı. Kenardan arkadaşlarına taktik veren Ronaldo, neredeyse kulübede hiç oturmadı. Ronaldo'nun sürekli saha kenarında olmasına hakemlerin ses çıkarmamasını Fransızların tepkisini çekti.

Maçın uzatma dakikalarında Ronaldo bir pozisyonda, teknik direktörler için ayrılan alanda da çıkarak, Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, önünden geçti ve arkadaşlarıyla konuştu. Deschamps, saha kenarında bulunan 4. hakem Ronaldo'yu göstererek uyarmasını istedi.

Ronaldo'nun oyundan çıktığı anlar: