Az ama öz Trabzonspor!

Trabzon başkanı Muharrem Usta kulüp yöneticileri ile yaptığı toplantıda, yüksek maliyetli oyuncuların takımdan ayrılması gerektiğini tekrarlayarak, 'az ama öz transfer yaparak hata riskini azaltacaklarını' söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda az ama öz transfer yaparak, hata riskini azaltacaklarına vurgu yaptı. Trabzonspor Yönetim Kurulu, Trabzon'da toplanarak yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının yanı sıra mali konular ve 1461 Trabzon ile altyapı yapılanmasını ele aldı. Mali yapıyı düzeltmek adına yeni sezonda dar bütçeyle yola çıkacak olan bordo mavili yönetimin, az ama öz transferde karar kıldığı öğrenildi.

HATA RİSKİ AZALACAK

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transferdeki sessizliğin nedenleri de belli oldu. Görüştükleri isimlerin medyaya sızmaması konusunda büyük hassasiyet gösteren yönetim kurulunun, özellikle takımdan gidecek oyuncuları beklediği öğrenildi. Trabzon'da yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştiren başkan Muharrem Usta da, kadro şişkinliğinin azaltılması gerektiğine vurgu yaptı. Yüksek maliyetli oyuncuların takımdan ayrılması gerektiğini tekrarlayan Başkan Usta'nın, yöneticilerine az ama öz transfer yaparak hata riskini azaltacaklarını söylediği belirtildi.

TRANSFERLER İLK ETAP KAMPINI KAÇIRACAK

Bu arada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yurtdışındaki ilk etap kampını 4-17 Temmuz tarihleri arasında Slovakya'da gerçekleştirecek olan Trabzonspor'da, yapılacak olan transferlerin tamamının ilk kampa yetişemeyeceği öğrenildi. Copa Amerika ve Euro 2016'nın aynı döneme denk gelmesinin transfer çalışmalarını yavaşlattığı, bu nedenle de gecikme yaşanabileceği belirtildi. Bordo mavililerde yurtdışında yapılacak ikinci etap kampına ise tam kadro katılım sağlanması planlanıyor.

ESTEBAN'A TALİP VAR

Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado'ya İskoçya ekibi Rangers'in talip olduğu öğrenildi. İskoçya Ligi'nde şampiyon olan Rangers kulübünün 27 yaşındaki kaleci için bordo mavili yönetime teklif yapmaya hazırlandığı belirtilirken, Esteban'ın da gelecek tekliflere sıcak baktığı ifade edildi. Sezon başında Hollanda ekibi AZ Alkmaar'dan bedelsiz olarak transfer edilen Esteban, Trabzonspor formasıyla geride kalan sezonda 2'si kupada toplam 16 maçta görev yaptı. (TRABZON/DHA)