Spor Toto Başantrenörü Serdar Seymen hayatını kaybetti
Nilüfer Belediyespor maçının devre arasında kalp krizi geçiren Spor Toto Başantrenörü Serdar Seymen vefat etti.
DUVAR - Spor Toto Hentbol Takımı Başantrenörü ve eski milli takım antrenörü Serdar Seymen hayatını kaybetti.
Erkekler Hentbol Süper Lig'inde bugün oynanan Nilüfer Belediyesi-Spor Toto maçının devre arasında kalp krizi geçiren Serdar Seymen, hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki müdahalelere karşın Seymen kurtarılamadı.
Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Eski Milli Takım Antrenörü, şu anda ise Spor Toto Spor Kulübü Başantrenörlüğünü yapan Serdar Seymen’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yıllarca Milli formayla ülkemize hizmet etmiş, Milli Takım kategorilerinde de Antrenörlük yapmış olan Seymen, Sarp Seymen’in babası, eski Milli hentbolcu ve antrenör Sevgi Seymen’in de eşiydi. Serdar Seymen’e Allah’tan rahmet, ailesi, sevenleri ve hentbol camiasına baş sağlığı diliyoruz."
Eski Milli Takım Antrenörü, şu anda ise Spor Toto Spor Kulübü Başantrenörlüğünü yapan Serdar Seymen’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.
— Türkiye Hentbol Federasyonu (@Hentbol_Fed) February 15, 2025
Nilüfer Belediyesi ile Spor Toto arasında oynanan Erkekler Süper Lig maçının devre arasında kalp krizi geçiren Seymen, kaldırıldığı hastenede… pic.twitter.com/ZQqUGtbGW8
(SPOR SERVİSİ)