Spor Smart haftalık yayın akışını duyurdu

Spor Smart, bu hafta Brezilya, Almanya, Portekiz ve Arjantin liglerindeki futbol maçlarının yanı sıra İspanya Basketbol Ligi’nden maçları da ekranlara taşıyacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bu hafta Brezilya Paulista Eyalet Ligi’nin ilk final maçıyla birlikte, Almanya Kupası yarı final maçları, Portekiz Ligi, Arjantin Ligi ve İspanya Basketbol Ligi’nin devam eden maçları Spor Smart ekranlarında canlı yayınlanacak.

Brezilya Paulista Eyalet Ligi finalinin ilk maçı 31 Mart Pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 00.00’da Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

1 Nisan Salı ve 2 Nisan Çarşamba akşamları ise Almanya Kupası yarı final maçları sporseverlerle buluşacak. 6 Nisan Cumartesi saat 22.30’da D-Smart ekranları Portekiz Ligi’nde Sporting – Benfica karşılaşmasına sahne olacak.

7 Nisan Pazar akşamı saat 19.30’da ise İspanya Basketbol Ligi’nde El Clasico heyecanını yaşatacak olan Barcelona – Real Madrid mücadelesi ekranlara gelecek.

7 Nisan Pazar'ı pazartesiye bağlayan gece 00.00’da oynanacak olan Brezilya Paulista Eyalet Ligi finalinin 2. maçı da bu haftanın bir diğer önemli karşılaşması olarak öne çıkıyor.