Sosyal medyada 'mafya hizmeti' reklamı yapan kişi tutuklandı

Sosyal medyada 'mafya reklamı' yapan Baran Kejanlı, Şanlıurfa'da gözaltına alındı. Sulh ceza hakimliğine sevk edilen Kejanlı, "halkı kanunlara uymamaya teşvik" suçundan tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’da, sosyal medyadan yayınladığı video ile 'mafya hizmeti' reklamı yapan ve gözaltına alınan Baran Kejanlı tutuklandı.

Baran Kejanlı, TikTok'ta yayınladığı videoda, "parasını kaptıranların ve işini mahkemede çözemeyenlerin" kendisine başvurabileceğini söylemişti.

Kejanlı, "Çaresiz kalan mahkeme yollarında sürünen insanlara sesleniyorum. Tek bir adres vardır oda Baran Kejanlı. Her türlü kardeşlerimin yanında olurum. Ne gerekiyorsa onu da yaparız" diye seslenmişti. 

Gözaltına alınan Kejanlı, ifadesi alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kejanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince "halkı kanunlara uymamaya teşvik" suçundan tutuklandı.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde belediye başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Kejanlı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve AK Partili birçok isimle de fotoğrafları bulunuyor. (DUVAR)