Sosyal medya fenomi 'Pucca'nın üçüncü kattan düşen oğlu taburcu oldu

'Pucca' lakaplı yazar Selen Pınar Işık'ın üçüncü kattan düşerek yaralanan ve hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki oğlu Batı, taburcu oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- 'Pucca' adıyla tanınan yazar Selen Pınar Işık ve oyuncu Serhat Osman Karagöz'ün, geçen hafta üçüncü kattan düşerek yaralanan 6 yaşındaki oğulları Batı, geçirdiği iki ameliyatın ardından hastaneden taburcu oldu.

Işık, oğlunun taburcu olduğu haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Yazar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Eve döndük... Hatta sabah yumurtayı bile beraber yaptık. 85'inci kez 'Ters Yüz' animasyonunu sanki ilk kezmiş gibi izliyoruz şu an. Hastaneden çıkarken yana yakıla tekerlekli sandalye arıyordum, bir süre onunla oluruz diye düşünüyordum ama eve geldiği gibi ayaklandı. Şimdi oturmuyor. bugün karnı doymuş bebek gibi huzurluyum şu anı gördüm ya. Güçlü evladım benim."

NE OLMUŞTU?

Sosyal medya fenomeni 'Pucca', 6 yaşındaki oğlu Batı'nın üçüncü kattan düşerek yaralandığını duyurmuş ve şunları söylemişti:

“Arayan soran herkese teşekkür ederim. Hiçbir aramaya dönemedim çok üzgünüm konuşacak halde değildim, bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Toparlayabildiğim kadar yazıyorum şu an hâlâ şoktayım. Batı 3. kattan düştü, bilinci açık kollarında kırıklar var dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz ciddi ama geçecek. Şu an gülüyor, puding istiyor, öpüyor, şaka yapıyor doktorları polise şikayet etmekle tehdit ediyor. Bir süre daha hastanede kalacağız. Eminim kısa süre sonra aynı bu fotoğraf gibi ayaklanacak. O beklediğimden daha güçlü bir çocuk. Cümlelerim anlamsız karışık olabilir özür dilerim biraz daha toparlanırsam uzun uzun anlatırım. Merak edenlere, dua edenlere çok çok çok teşekkürler." (HABER MERKEZİ)