Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz: Yolda yürürken bıçak çektiler, bir değil iki değil

Yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz, "Yolda yürüyordum, resmen bıçaklı saldırıya uğradım, İlk değil, iki değil, üç değil... Benden ne istiyorsunuz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, bıçaklı saldırıya uğradığını söyledi.

Tiktok hesabından paylaştığı videoda, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan Taha Duymaz, sokakta yürürken karşısına çıkan kişilerin kendisine bıçak çektiğini ve şikayetçi olduğunu dile getirdi.

“Arkadaşlar merhabalar, şu anda çok kötüyüm, çok sinirliyim. Kusura bakmayın video çektiğim için ama artık bir yerden başlamam gerektiğini düşünüyorum” diyen Duymaz, “Demin yolda yürüyordum, resmen bıçaklı saldırıya uğradım. Resmen bıçak çektiler. İlk değil, iki değil, üç değil...” ifadelerini kullandı.

Daha önce de tehdit edildiğini söyleyen Taha Duymaz, “Benden ne istiyorsunuz gerçekten artık anlamıyorum sizi. Her attığım adımda biri laf atıyor, biri şunu yapıyor, bunu yapıyor. Benim kime ne zararım var biri söylesin. Susayım susayım diyorum yıllardır burama kadar geldi, ben artık kaldıramıyorum. Ne zaman dışarı çıksam bir olay oluyor, biri silah çekiyor, biri bıçak çekiyor. Ben ailesine bakmaya çalışan bir gencim. Hiçbirinize bir zararım yok. Gerçekten çok kötüyüm” dedi. (HABER MERKEZİ)

Etiketler Taha Duymaz Tiktok