Sörf eğitmeni Talat Aşıkoğlu koronadan vefat etti

Windsurf Kulübü’nde eğitmenlik yapan Talat Aşıkoğlu, korona virüsü nedeniyle yaşamını yitirdi.

Talat Aşıkoğlu 48 yaşındaydı.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ünlü isimlerle de çalışan sörf eğitmeni ve sporcu Talat Aşıkoğlu korona virüsü nedeniyle vefat etti. Aynı zamanda Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Slalom Komitesi üyesi de olan Aşıkoğlu bir aydır Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyordu. Windsurf 2019 Türkiye Ligi Masterlar Şampiyonu, evli ve bir çocuk babası Aşıkoğlu’nun ölümü yelken dünyasında büyük üzüntü yarattı.


Oyuncu ve rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat hem iş hem de çocukluk arkadaşı olan Talat Aşıkoğlu için yaptığı açıklamada, "Gençlik anılarımda hep o var, Windsurf kariyerimde kendimi geliştirdiğim yıllarda o hep yanımda, Jimmy ile Windsurf okulumuzu bir spor kulübüne dönüştürme yolculuğumuzun başkahramanı yine o, olimpik sınıf için çalışmalara yine beraber başlamıştık. Peki ya şimdi onsuz nasıl olacak… Bilmiyorum ama tek bildiğim sadece biz değil dokunduğu bir dolu küçük kalp de onu hiç unutmayacak. Windsurf sporuna yaptığı katkılar hep hatırlanacak. Huzur içinde uyu benim can dostum" dedi


Tan Sağtürk de mesajında, “Ahh Talat. Benim sırdaş dostum. Çok erkendi henüz. Bizi bırakıp gittin. Melek yüzlü arkadaşım. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)