Son hafta maçında Konyaspor Beşiktaş'a boyun eğmedi

Sezonun son maçında Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş 2-0 öne geçti ancak üstünlüğü koruyamadı. 10 kişi kalan Konyaspor ve Beşiktaş sezonu 1 puanla kapattı. Siyah-beyazlılar ligi 3. sırada tamamladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun 38. ve son haftasında Konyaspor'u konuk etti.

Maça hızlı başlayan Beşiktaş 6. dakikada Gedson Fernandes'in golüyle öne geçti. 

41'de Muleka, şık bir golle farkı 2'ye çıkardı. 

45+2'de Konyasporlu Oğulcan Ülgün ceza sahası dışından çektiği şutla skoru 2-1'e getirdi.

İkinci yarının başında, 47'de Mahir Emreli eşitliği sağladı.

51'de Pozuelo, Konyaspor'u 2-3 öne geçirdi.

62'de Tayfur Bingöl tekrar skora denge getirdi. 

65' Konyasporlu Oğulcan Ülgün, Gedson Fernandes'e müdahalesi nedeniyle ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşma 3-3 berabere sona erdi. Beşiktaş bu skorla Süper Lig'i 3. sırada tamamladı.

ATİBA TARAFTARA DOLMABAHÇE'DE VEDA ETTİ

10 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek 'Beşiktaş'ın istikrar abidesi' Atiba Hutchinson'a maç öncesi veda töreni düzenlendi.

Siyah-beyazlı futbolcular sahaya Atiba'nın forma numarası 13'ün yer aldığı ve İngilizce "Teşekkürler Atiba" yazan tişörtlerle çıkarken, orta saha yuvarlağına "Ayrılıklar da sevdaya dahil" yazılı bir pankart açıldı.

Takım arkadaşlarından sonra anonsla sahaya çıkan tecrübeli futbolcuyu, Beşiktaş taraftarlarının yanı sıra ısınmaya devam siyah-beyazlı ve Konyasporlu oyuncular da alkışladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba'ya çiçek ve plaket verirken, kapalı tribünde yer alan taraftarlar, tribünlere çağırdığı Atiba'ya çiçek ve konfeti atarak veda etti.

Siyah-beyazlı takımda geçirdiği 10 sezonluk kariyerinde 3 şampiyonluk, birer TFF Süper Kupa ve Türkiye Kupası zaferi yaşayan Atiba, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. (HABER MERKEZİ)