‘Şöhrete Bir Adım’ın 20. yaşına özel 103 şarkılık box-set

Cameron Crowe'nın yazıp yönettiği ‘Şöhrete Bir Adım’ filminin 20. yaşına özel 103 şarkılık box-set satışa çıkarıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cameron Crowe tarafından yazılıp yönetilen Almost Famous’ın (Şöhrete Bir Adım) 20. yaşını kutlamak için 103 şarkılık dev box-set duyuruldu.

“Şöhrete Bir Adım”da 70’li yıllarda Stillwater adlı bir müzik grubu etrafında William Miller isimli genç bir müzik yazarının hikâyesi anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Billy Crudup, Patrick Fugit, Kate Hudson, Frances McDormand, Jason Lee, Zooey Deschanel, Michael Angarano, Anna Paquin, Mark Kozelek, Philip Seymour Hoffman ve Jimmy Fallon gibi isimler yer alıyor.

Play Tuşu'nun haberine göre, 9 Temmuz’da satışa çıkacak dev set, beş CD ve yedi plağın yanı sıra bu kitapçıktan postere fotoğraftan buzdolabı magnetine kadar bütün ekstraları barındırıyor.

Led Zeppelin, The Beach Boys, Joni Mitchell, Neil Young & Crazy Horse, The Who ve Fleetwood Mac gibi kült grup ve müzisyenlerin yanı sıra filmin etrafında döndüğü kurgusal grup Swillwater’ın Crowe, Nancy Wilson ve Peter Frampton gibi isimler tarafından yazılıp bestelenen şarkıları da yer alacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)