Sofiane Feghouli Galatasaray'a veda etti

5 yıllık Galatasaray kariyerini sona erdiren Sofiane Feghouli sosyal medya üzerinden taraftara veda etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolculardan Sofiane Feghouli, sosyal medya hesabından Galatasaray camiasına veda etti.

Cezayirli futbolcu, Instagram hesabından "Göstermiş olduğunuz misafirperverlik, saygı ve kendimi İstanbul’da @galatasaray ’da evimdeymiş gibi hissettiren Türk halkına, bana gösterdikleri sevgi ve aşk adına taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Burada olmak benim için büyük bir onurdu. Sizin için en iyisini diliyorum. Soso 💛❤️ #alhamdulillah" paylaşımını yaptı.

2017 yazında West Ham United'dan 4.25 milyon euro'ya transfer edilen Sofiane Feghouli sarı-kırmızılı ekiple senelik 3.85 milyon euro'dan 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Feghouli, Galatasaray'da geçirdiği 5 sezonda 2 Süper Lig, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazandı. 161 maçta forma giyen 32 yaşındaki futbolcu 33 gol attı ve 31 asist yaptı.

Pazartesi günü Adana Demirspor ile oynanan karşılaşmada Galatasaray'ın stadında son defa oynayan Feghouli, maç sonu çocuklarıyla tribünlere veda etmişti. (HABER MERKEZİ)