Snowpiercer, 4. sezonuyla final yapacak

"Snowpiercer" dizisinin 4. sezon ile sona ereceği ortaya çıktı. Dizi, küresel ısınmayı engellemek için yapılan bir deneyin felakete dönüşmesi sonucu dünyanın buzlar altında kaldığı gelecekte geçiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de Netflix'te izleyicilerle buluşan TNT dizisi "Snowpiercer", 4. sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Kıyamet sonrası distopik gerilim dizisi, 4. sezonun ardından final yapacak.

Küresel ısınmayı engellemek amacıyla yapılan bir deneyin felakete dönüşmesi sonucu tüm dünyanın buzlar altında kaldığı bir gelecekte geçen dizi, Bong Joon-ho’nun aynı adlı 2013 yapımı filminin yanı sıra, filme de ilham veren Jacques Lob, Benjamin Legrand ve Jean-Marc Rochette’in 1982 tarihli çizgi romanı Le Transperceneige’e dayanıyor. Dizinin ana oyuncu kadrosunda Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright, Iddo Goldberg ve Susan Park yer alıyor. Sonraki sezonlarla kadroya Steven Ogg, Rowan Blanchard, Chelsea Harris, Archie Panjabi ve Sean Bean gibi isimler de dahil oldu. 

Deadline’ın aktardığı habere göre, dizinin final haberi, Kanada’da devam etmekte olan "Snowpiercer" 4. sezonun prodüksiyonu sırasında oyuncu kadrosuna farklı yapımlara katılabilecekleri haberleri sonrasında ortaya çıktı. 

"Snowpiercer"ın 4. sezon finalinin çıkış tarihi henüz açıklanmadı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)