Siyasilerden şampiyon Beşiktaş'a tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Şentop, CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener yayınladıkları mesajlarla, Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ı ve taraftarlarını kutladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Siyasetçiler, Süper Lig'de verdiği büyük mücadelenin ardından şampiyonluk kupasını kaldırmaya hak kazanan siyah beyazlı ekibi ve taraftarlarını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarla kutladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan Beşiktaş'ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, "Pandemi etkisi altında zor şartlarda mücadele eden tüm takımlarımızı ve bu zorlu mücadele sonunda 2020-2021 Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş'ı yürekten kutluyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi telefonla da aradı. CHP lideri, Teknik Direktör Sergen Yalçın başta olmak üzere, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte Beşiktaş camiasına tebriklerini iletti.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, lig şampiyonu Beşiktaş'ı ve taraftarını Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Süper Lig 2020-2021 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş'ı, futbolcularını, teknik heyetini ve tüm taraftarlarını tebrik ediyor, önümüzdeki sezon Avrupa'da ülkemize başarılar kazandırmasını diliyorum" ifadeleriyle kutladı.


Meclis Başkanı Mustafa Şentop ise tebrik mesajında "Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu Beşiktaş'ı, Başkan ve yöneticilerini, sezon boyunca ter döken futbolcularını, teknik direktör ve ekibini, bütün Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)