Şırnak'ta 2,5 milyonluk kapkaç: 3 kişi gözaltına alındı, para bulunamadı

Şırnak’ta kapkaç şüphelisi iş yerinden evine giden döviz bürosu işletmecisinin poşette taşıdığı 2,5 milyon liralık dövizi çalarak kaçtı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Şırnak'ın Cizre ilçesinde döviz bürosu işletmecisi Maruf Budak, arkadaşı ile iş yerini kapattıktan sonra poşet içine doldurduğu 2,5 milyon liralık dövizle evine giderken saldırıya uğradı.

DHA'da yer alan habere göre, şüpheliler Maruf Budak´ı takibe aldı. Budak kaldığı binaya girdiği sırada şüpheli, içinde 2,5 milyon liralık döviz olan poşeti kapıp çalarak kaçmaya başladı. Budak ve arkadaşı, şüphelinin peşinden koştu. Şüpheli, bölgeden motosiklet ile kaçarken, Budak ve arkadaşı da karakola giderek şikayetçi oldu. İl Emniyet Müdürlüğü ve Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin belirlenerek bulunması için çalışma başlattı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI AMA 2,5 MİLYON  BULUNAMADI

Polis ekipleri, inceledikleri güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) görüntülerini izleyerek, 3 şüpheliyi 24 saat dolmadan yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, paranın ise bulunamadığı öğrenildi. (HABER MERKEZİ)