Robert Pattinson'ın korona virüsü testi pozitif çıktı

Robert Pattinson'ın korona virüsü testi pozitif çıktı: Batman filminin çekimleri durduruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DC'nin geçtiğimiz günlerde fragman yayınladığı Batman filminin Birleşik Krallık'ta yapılan çekimleri, filmin başrolünde yer alan Robert Pattinson'ın korona virüsü testinin pozitif çıkması nedeniyle durduruldu. Salgın nedeniyle çekimlere daha önce beş buçuk ay ara verilmişti.

Verilen aranın ardından tekrar başlayan çekimlerde, Warner Bros tarafından alınan önlemler kapsamında çalışanlara günlük olarak covid-19 testleri uygulanıyordu. Çekimlerin üçüncü gününde bir set çalışanında virüse rastlanması nedeniyle çalışmalar yarıda kaldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Warner Bros., "The Batman prodüksiyonunda bir ekip üyesinin covid-19 testi pozitif çıktı ve gerekli prosedürlere göre izole edildi. Çekimler geçici olarak durduruldu" ifadelerini kullandı. Vanity Fair'in yaptığı açıklamalara göre ise covid-19 testi pozitif çıkan kişi Robert Pattinson oldu.

Warner Bros., şu an için çalışanının mahremiyetini öne sürerek kimin covid-19 testinin pozitif çıktığını doğrulamadı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)