Tenet, 50 milyon dolardan fazla açılış hasılatı elde etti

Box Office açıkladı: Christopher Nolan imzalı Tenet, 53 milyon dolar hasılat elde etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Christopher Nolan imzalı Tenet, geçtiğimiz hafta uluslararası alanda vizyona çıktı. ABD'den önce başka ülkelerde vizyona giren Tenet'in elde ettiği hasılat, seyirci sayısı gibi gişe verilerinin sonradan belirlenecek bir tarihe kadar paylaşılmayacağı açıklansa da Box Office verilerine göre film, 53 milyon dolar gişe rakamı elde etti.

Beyazperde'nin aktardığına göre, korona virüsü salgını nedeniyle uzun süreli sinema kapanışlarından sonra, Tenet filmi tüm dünyada sinema salonları için bir kurtuluş olarak görülüyordu. Bu hafta sonu, Fransa (6.7 milyon $), Kore (5.1 milyon $), Almanya (4.2 milyon $) ve Türkiye dahil olmak üzere 41 ülkede vizyona giren film, önümüzdeki hafta sonu ABD, Rusya ve Çin'de de vizyona girecek.

Gişe rakamlarının açıklanmasının ardından Warner Bros. Pictures Group Başkanı Toby Emmerich, "Uluslararası olarak harika bir başlangıç ​​yaptık ve bundan daha memnun olamazdık. Christopher Nolan bir kez daha büyük ekranda izlenmeye değer bir etkinlik sundu ve dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin "Tenet"i sinemada izleme fırsatı bulmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Tenet'in gişe ve hasılat bilgileri açıklanmayacakTenet'in gişe ve hasılat bilgileri açıklanmayacak