Tenet'in gişe ve hasılat bilgileri açıklanmayacak

Warner Bros. duyurdu: Tenet'in gişe ve hasılat rakamları daha sonra açıklanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Christopher Nolan imzalı "Tenet", korona virüsü salgını nedeniyle birkaç ertelemenin ardından son vizyon tarihlerini aldı. Birçok ülkede eylül ayında gösterime girecek olan film, aralarında Türkiye'nin de olduğu bazı ülkelerde ise 26 Ağustos'ta izleyiciyle buluşacak. Film gösterime gün sayarken, Warner Bros., filmin, 26 Ağustos'ta gösterime gireceği ülkelerden gişe ve hasılat rakamlarının açıklanmayacağı bildirdi.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Warner Bros. Türkiye gişe bilgisin paylaşılmayacağını, "Türkiye dahil filmin 26 Ağustos tarihinde vizyona gireceği tüm ülkelerde geçerli olmak üzere; Tenet filmine ait ön gösterim, hafta sonu, haftalık, vb. gişe verileri açıklanmayacaktır. Filme ait gişe verileri Warner Bros. Int’l açıklamasının ardından daha ileri bir tarihte paylaşılacaktır" diyerek duyurdu.

Başrollerinde Robert Pattinson, John David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson ve Kenneth Branagh'ın yer aldığı Tenet, Türkiye'de 26 Ağustos tarihinde gösterime girecek.