Monster Hunter ertelendi

Video oyunu uyarlaması Monster Hunter ertelendi. Film, 23 Nisan 2021'de izleyici ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Paul W.S. Anderson'ın yönetmen koltuğuna oturduğu video oyunu uyarlaması "Monster Hunter"ın vizyon tarihi için erteleme kararı geldi. Sony ve Screen Gems'in verdiği ortak kararla 2020'nin Eylül ayında vizyona girmesi planlanan film, 2021'nin Nisan ayına ertelendi.

GamesRadar'ın aktardığı habere göre, filmin başrolünde yer alacak olan Milla Jojovich, Resident Evil filmleri için de Paul W.S. Anderson ile birlikte çalışmıştı. Artemis adlı Birleşmiş Milletler askeri takımının kadın liderine odaklanan filmde, karakter bir portaldan geçerek canavarların istilası altında olan farklı bir evrene geliyor. Artemis, görevi bu yaratıkları ortadan kaldırmak olan Hunter'la tanışarak, canavarların portaldan geçerek gezegenine saldırmalarını önlemek için güçlerini birleştiriyor.

Kadrosunda, Ron Perlman, T.I. Harris, Diego Boneta, Meagan Good ve Josh Helman gibi isimler de yer alan film, 23 Nisan 2021'de izleyici ile buluşacak.

Piyasaya ilk kez 2004 yılında sunulan orijinal Monster Hunter oyunlarının sonuncusu 2018 yılında çıktı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)