Bird Box'ın devam filmi için çalışmalar başladı

Bird box'ın devam filmi için çalışmalara başlandı. Film, Bird Box'ın kaldığı yerden devam edecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yazar Josh Malerman'ın aynı adlı romanından uyarlanarak 2018 yılında çekilen Bird box'ın devam filmi için çalışmalara başlandı. Malorie başlıklı yeni roman, orijinal kitabın ve filmin kaldığı yerden devam edecek.

Bird Box romanının yazarı Malerman, devam romanı Malorie hakkında Inverse.com'a konuştu. Malerman, "Bird Box"ın devam filmi olup olmayacağı sorulduğunda, herhangi bir detay paylaşmasa da çalışmaların başladığını belirtti. Malerman yaptığı açıklamada, “Çok şey söyleyemem ama çalışmaların gelişmekte olduğunu söyleyebilirim. Bazen tüm bu gizlilik garip geliyor ama bu oyunun içindeyim” ifadelerini kullandı.

Hem orijinal roman hem de film, görünmeyen yaratıkların onlara bakan herkesin delirmesine neden olduğu kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Yeni yazılan roman Malorie ise ilk romanın olaylarının on yıl sonrasında geçiyor.

Devam kitabının tanıtımının sinopsisinde, "Malorie ve çocukları nehri emniyet altına almak için on iki yıl sonra hala kürek çekiyor. Akıl sağlığı ve çılgınlık arasında duran tek şey ise her zaman olduğu gibi bir göz bağı. Dünyayı takip eden yaratıklara bir göz atmak, kişiyi tarif edilemez şiddete sürükleyecektir. Hiçbir açıklama kalmadı, hiçbir çözüm yok. Malorie'nin yapabileceği tek şey hayatta kalmak ve çocuklarına da bunu yapabilmeleri için sert bir irade kazandırmak. Tembellik yapmıyor, onlara anlatıyor ve asla göz bağını çıkarmıyor. Daha sonra imkansız bir haber geliyor. Bu haberle birlikte Malorie ilk kez umut ediyor. Çok sevdiği ve öldüğüne inandığı biri yaşıyor olabilir" ifadeleri yer alıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)