'Gizli' karantina filmi geliyor

Karantinada 'gizlice' çekilen filmin ayrıntıları paylaşıldı: Marriage Story ile benzerlikler taşıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Zendaya ve John David Washington'ın, Euphoria'nın yaratıcısı Sam Levinson ile birlikte karantinada 'gizlice' çektikleri film tamamlandı. Malcolm & Marie adını alan filmin ilk ayrıntıları paylaşıldı.

Deadline'ın aktardığına göre, 16 Mart'ta çekimleri durdurulan Euphoria'nın ardından Sam Levinson, taslağını 6 günde bitirdiği yeni bir senaryo yazmaya başladı. Çekimleri, 17 Haziran- 2 Temmuz tarihleri arasında Kalifornia, Carmel'de gerçekleştirilen film, söylentilere göre geçtiğimiz yıl çok konuşulan Marriage Story ile benzerlikler taşıyor.

Aktarılan bilgilere göre, filmin çekimleri, korona virüsü salgını nedeniyle sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyularak gerçekleştirildi. Sinema meslek örgütlerinin belirlediği önlemleri dikkate alan film ve cast ekibi, çekim yerine gitmeden önce ayrı evlerde kaldı, oyuncular sosyal mesafeyi korumak için provaları bir parkta yaptı, maske kullanımına dikkat edildi ve ekip dışında kimsenin sete gelmemesine önem verildi.

Gelişmelerin ortaya çıkmasının ardından filmin başrolünde yer alan Zendaya, Twitter hesabından filmden ilk kareyi paylaştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)