Jurassic World: Dominion çekimleri yeniden başlıyor

Jurassic World: Dominion için hazırlıklara başlandı. Karantinaya girilmeden çekimlere başlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Jurassic World: Dominion ekibi, korona virüsü salgını nedeniyle çekimleri mart ayının ortasında durdurmak zorunda kalmıştı. Ancak ekip, İngiltere'nin getirdiği yeni kararlar doğrultusunda ara verilen filmin çekimleri için hazırlıklara başladı. Ekip, karantina sürecine girmeden doğrudan çekimlere başlayacak.

Screen Rant'ın aktardığına göre, karantina sürecine girmeden doğrudan çekimlere başlamaya hazırlanan yönetmen Colin Trevorrow, Empire Magazine'e İngiltere'de devam edecek olan set hakkında yeni bilgiler paylaştı. Güvenliğin her şeyin önünde olduğunu belirten Trevorrow, "Birçoğumuz için karantina yaşamından önce de Dominion hayatımızdaki en büyük mücadelelerden biriydi. Çekim programı gerçekten bizim yararımıza oldu. İlk dört hafta boyunca çoğunlukla dinozorlu sahneleri çektik. Yani bu bizim görsel efekt çalışmalarına başlamamız ve yetiştirme stresi olmadan yeni şeyleri yapmaya başlamamız için kolaylık sağladı. Yeni sürecin zor tarafı, tüm önlemlerle birlikte yaratıcı bir ortam oluşturmak durumunda kalmamız. Kameralar çalışmaya başladığında kendi dünyamızı unutmalı ve filmin dünyasında yaşamalıyız. Bu biraz alıştırma gerektirebilir" dedi.

Universal da geçtiğimiz ay, Temmuz ayında Jurassic World: Dominion'u çekmeye devam etmek için 5 milyon dolarlık planını açıklamıştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)