Pedro Almodóvar’dan Penélope Cruz’lu yeni film

Yeni Pedro Almodóvar filminin çekimleri şubat’ta başlayacak. Başrolde, Penélope Cruz yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar, pandemi sürecindeki deneyimlerini ve duygularını aktardığı günlük niteliğinde deneme yazılarının bir film senaryosuna dönüştüğünü ve senaryonun tamamlandığını açıkladı. Adı "Madres Paralelas" olan film, aynı gün doğum yapan iki annenin hikâyesine odaklanacak ve başroldeki kadınlardan birine Penélope Cruz hayat verecek.

Pedro Almodóvar'ın kardeşi ve yapımcısı Agustín Almodóvar Variety'ye verdiği bir demeçte, büyük olasılıkla Ekim ayında çalışmalarına başlanacak olan “Madres Paralelas”ın Şubat 2021'de çekilmesinin planlandığını aktardı.

Aynı gün doğum yapan iki anneye odaklanan “Madres Paralelas” bu kadınların paralel şekilde ilerleyen hayatlarını anlatacak. Bir kısmı Madrid'de çekilecek olan filmin çocuk yetiştiren annelerin feminist dünyası ve bu süreçte yaşanan şeyler ile ilgili bir hikâye olduğunu söyleyen yönetmen, başrollerden birinin rolünü özellikle Cruz için yazdığını açıkladı. Almodóvar, Cruz ile resmi bir sözleşme yapılmamasına rağmen oyuncunun senaryoyu okuduğunu ve beğendiğini söyledi.

Bu yılın başında IndieWire’a verdiği röportajda iki yeni proje üzerinde çalıştığını açıklayan yönetmen, Tilda Swinton’ın başrolünü üstleneceği kısa film The Human Voice ve Lucia Berlin’in kısa hikayelerini bir araya getiren A Manual for Cleaning Women’ın film uyarlaması çekeceğini belirtmişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)