Jean-Luc Godard ‘Korona virüsü günlerinde imgeler’ üzerine konuşacak

Godard ‘Korona virüsü günlerinde imgeler’ üzerine konuşacak. Söyleşi, 15.30'da...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Lozan Kanton Sanat Okulu (ECAL), sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 15:30’da Serseri Aşıklar – À bout de souffle, Nefret – Le mépris, Çete – Bande à part, Çılgın Pierro – Pierrot le Fou gibi filmleri sinema dünyasına kazandıran, Fransız Yeni Dalga’nın öncülerinden usta yönetmen Jean-Luc Godard ile Instagram üzerinden canlı bir sohbet gerçekleştirileceğini duyurdu. Godard, École cantonale d’art de Lausanne’ın sinema bölümünün başında yer alan Lionel Baier ile “korona virüsü günlerinde imgeler” üzerine konuşacak.

Söyleşiyi dinlemek için... 

YENİ FİLM HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Jean-Luc Godard, kariyerinin ilk yıllarından beri gözlerden uzak yaşamasıyla tanınıyor. Son yıllarda ise kalabalık izleyici kitlelerinin ve medyanın karşısına çok daha az çıkıyor.

Godard son olarak, Son olarak Cannes Film Festivali’nde Özel Altın Palmiye ödülü kazanan İmgeler ve Sözcükler – Le livre d’image’a imza atmış, bir süre önce yeni bir film üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Son filminin neredeyse tamamını arşiv görüntüleriyle hazırlayan yönetmen, bu kez çekimlerin de yapılacağını ama bu çekimlerde oyunculara yer verip vermeyeceğini henüz bilmediğini açıklamıştı.

(HABER MERKEZİ)