Wes Anderson’ın yeni filmi Ekim ayına ertelendi

Wes Anderson’ın yeni filmi Ekim ayına ertelendi. Film, yeni çekim tarihi bilinmiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rushmore, The Royal Tenenbaums ve The Grand Budapest Hotel gibi filmleriyle tanınan yönetmen Wes Anderson’ın Benicio Del Toro, Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan gibi isimleri bir araya getirdiği yeni filmi The French Dispatch, korona virüsü salgını nedeniyle ekim ayına ertelendi.

The French Dispatch’in ABD’de 24 Temmuz’da vizyona girmesi bekleniyordu. Ancak salgın nedeniyle filmin vizyon tarihi ertelenmek zorunda kaldı. Disney çatısı altında yer alan Searchlight Pictures, filmin ABD’de 16 Ekim’e ertelendiğini duyurdu.

20. yüzyılda Fransa’nın hayali bir şehrinde yaşayan Amerikalı gazetecilere yazılmış bir aşk mektubu olarak tanımlanan film, The French Dispatch isimli bir dergide yıllar boyunca yaşanan olayları beyazperdeye aktarıyor.

Siyah-beyaz animasyon bölümlerinin de yer aldığı, 1925-1975 yılları arasında geçen filmin oyuncu kadrosunda Benicio Del Toro, Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Saoirse Ronan, Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Adrien Brody, Owen Wilson, Willem Dafoe, Mathieu Amalric, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Elisabeth Moss, Jason Schwartzman, Henry Winkler, Lois Smith, Cécile de France, Lyna Khoudr, Stephen Park, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Guillaume Gallienne, Jason Schwartzman, Tony Revolori, Rupert Friend, Bob Balaban, Hippolyte Girardot ve Anjelica Huston gibi isimler yer alıyor.