13+ ve Ankebût, Ann Arbor Film Festivali kapsamında online olarak yayınlanacak

13+ ve Ankebût, Ann Arbor Film Festivali’nde online yayınlanacak. 28 Mart’ta izleyici ile buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ceylan Özgün Özçelik’in yönettiği kısa filmler 13+ ve Ankebût, Amerika’nın en eski deneysel film festivali olan Ann Arbor Film Festivali‘nde yer alacak. 58. Ann Arbor Film Festivali’nin gösterimleri ve etkinlikleri korona virüsü salgını nedeniyle iptal edilse de, festival online gösterimlerle devam ediyor. 58. Ann Arbor Film Festivali’nin gösterimleri, 24-29 Mart tarihleri arasında online olarak gerçekleştiriliyor.

28 Mart’ta, festivale ev sahipliği yapan Michigan Theater’da gösterilmesi planlanan 13+ ve Ankebût de online olarak izleyici ile buluşacak filmler arasında yer alıyor. 28 Mart Cumartesi günü, Türkiye saatiyle 23:00’de Ankebût, 01:00’de ise 13+ online olarak izleyici ile buluşacak.

Korku ve dram türlerini harmanlayan bir kısa film ile başlayıp, fantastik ve kara komedi türlerini harmanlayan bir uzun metrajlı ile bitecek olan Cadı Üçlemesi’nin ilk parçası olan 13+’da on dört yaşında bir kız çocuğunun karabasanı anlatılıyor.

Ankebût ise sekiz yıl boyunca şiddetine maruz kaldığı kocasını öldüren Name Öztürk’ün kabusuna ortak oluyor ve onun sesinden mucizeyi arıyor.