Idris Elba korona virüsüne yakalandı

Oyuncu Idris Elba, korona testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı: Kendimi izole ettim.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan, ancak zamanla tüm dünyaya yayılan korona virüsü salgını, yaşamın her alanında kendisini hissettirmeye devam ediyor. Sinema dünyasında önemli etkinlikler ve prodüksiyonlar salgın nedeniyle ertelenmiş veya iptal edilmiş olsa da, bu önlemler sinema dünyasından önemli figürlerin de bu salgından korunmasına yeterli olmamış gibi görünüyor.

Usta oyuncu Tom Hanks ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Rita Wilson’ın geçtiğimiz günlerde korona virüsü salgınına yakalanmasının ardından dün sabah da Ukraynalı oyuncu Olga Kurylenko korona testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kurylenko’nun bu açıklamasının yankıları sürerken benzer bir haber de Idris Elba‘dan geldi. Son olarak Cats ile sinemalara konuk olan Elba, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Corona testinin pozitif çıktığını açıkladı.

‘İYİ HİSSEDİYORUM, KENDİMİ İZOLE ETTİM’

Haberi sosyal medyada paylaşan oyuncu, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Bu sabah Covid 19 testim pozitif çıktı. İyi hissediyorum, şu ana kadar hiçbir belirti göstermedim ama virüse maruz kaldığımı öğrendiğim için kendimi izole ettim. Evde kalın ve pragmatik olun. Nasıl olduğum konusunda size bilgi vermeye devam edeceğim. Paniğe gerek yok.”

Yaşadıklarını Twitter hesabında paylaştığı videoda detaylı bir şekilde anlatan Elba, herhangi bir rahatsızlık hissetmese de Corona testi pozitif çıkan biriyle temas ettiğini öğrendiği için testi yaptırdığını ve kendisinin testinin de pozitif çıktığını belirtti. Videoda Elba’nın hemen yanında görülen eşi Sabrina Dhowre’nin ise henüz testi yaptırmadığı öğrenildi. Elba’nın testi pozitif çıktığı için çift kendilerini diğer insanlardan izole etmiş durumda. (HABER MERKEZİ)