Greyhound filminin fragmanı yayınlandı

Greyhound filminin fragmanı yayınlandı. Film, 12 Haziran'da vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tom Hanks’in başrolünde olduğu, 2. Dünya Savaşı’nda görev alan bir denizaltı mürettebatının hikayesini konu edinecek olan Greyhound filminin fragmanı yayınlandı. Film, 1955 tarihli The Good Shepherd isimli romandan uyarlanıyor.

FİLMİN KONUSU

Filmde, 2. Dünya Savaşı sırasında Greyhound isimli bir denizaltı, 37 gemiden oluşan müttefik güçlerini koruma görevine verilir. Ama koruma görevi beklenenden daha zor geçer. Müttefikler kendi kara sularında Nazi denizaltıları ile karşılaşırlar. Greyhound’da cephenin en ön kısmında mücadeleye katılır.

Tom Hanks, 2016 yılından beri bu proje için çalışıyor ve filmin senaristi. Greyhound’da geçen olaylar gerçek olaylara dayalı olmakla beraber denizaltı ve mürettebat tamamen kurgusal.

USS KIDD GEMİSİNDE ÇEKİM

Greyhound’un çekimlerinin bir kısmı 2. Dünya Savaşı sırasında ABD'nin kullandığı, şimdi ise müze olan USS Kidd gemisinde yapıldı. Filmin çekimleri için USS Kidd’de önemli bir tadilat gerçekleştirildiği için uzun bir zamandır sorunlar yaşayan USS Kidd Müzesi önemli bir yardıma ulaşmış oldu. Greyhound, 12 Haziran’da vizyona girecek.

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=95&v=eyzxu26-Wqk&feature=emb_title[/embed]