Wes Anderson'ın yeni filmi 24 Temmuz'da vizyona girecek

The French Dispatch, 18+ yaş sınırıyla vizyona girecek. Film, 1925-1975 arasında geçiyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Wes Anderson’ın beş yıl aradan sonra çektiği ilk live-action film olan filmi The French Dispatch'in ilk afişi yayınlandı. The French Dispatch'in Türkiye’deki vizyon tarihi belli olmasa da film ABD'de 24 Temmuz’da vizyona girecek.

The French Dispatch, Amerika’da filmlerin alacağı yaş sınırlarını belirleyen MPAA’in paylaştığı bilgilere göre, 18+ yaş sınırıyla vizyona girecek. Filmin 18+ yaş sınırı almasının nedeni ise çıplaklık, müstehcen konuşmalar ve argo kullanımı.

20. yüzyılda Fransa’nın hayali bir şehrinde yaşayan Amerikalı gazetecilere yazılmış bir aşk mektubu olarak tanımlanan film, The French Dispatch isimli bir dergide yıllar boyunca yaşananları beyazperdeye taşıyacak. Geçtiğimiz ay Fox Searchlight’ın düzenlediği bir etkinlikte filmden çizimler görme şansı yakalayan The Film Stage yazarı Jordan Raup, filmin 1925 ile 1975 arasında yaşananlara odaklanacağını belirtiyor.

Film, Tilda Swinton, Bill Murray, Frances McDormand, Saoirse Ronan, Léa Seydoux, Benicio del Toro, Kate Winslet, Lois Smith, Mathieu Amalric, Jeffrey Wright, Henry Winkler, Christoph Waltz, Elisabeth Moss ve Cécile de France gibi isimleri bir araya getiriyor. (Kaynak)

.